Längtan efter att bli gravid - kan längtan hjälpa eller stjälpa?

Var ett tag sen jag skrev nu. Varit så extremt mycket på jobbet, inte haft ork.

Men jag var i alla fall hos psykologen för ett tag sedan. Var precis lika välbehövt som jag hade föreställt mig. Hon hjälper mig reda ut mina tankar, för ibland fastnar jag och hittar inte ut. Vi pratade om oktober - den mörkaste månaden mitt 2019. Om allt som hänt, avbrytandet av graviditeten och all otur efter det.

Men vi pratade också om nu:et och vad framtiden kan erbjuda. Jag har varit lite rädd för att känna mig stressad över att bli gravid sedan avbrytandet. Inte så bra för mig med tanke på min historik med utmattning. Men hon lugnande mig faktiskt. Vi hade bara extrem otur. Det kan vara så enkelt. Men uppenbarligen kan vi bli gravida, det är det vi ska fokusera på och känna glädje utav. Och det kommer hända så småningom, menade hon. Jag vill gärna tro det i alla fall.

Livet tuffar ju mot alla odds på. Jag mår lite bättre för var dag. Men jag märker också hur jag längtar sååå efter att kroppen kommer igång igen. Lite svårt att veta såhär efter en avbruten graviditet. Men jag tror att jag haft min första mens så snart borde det därmed vara dags för ägglossning.

Jag har funderat mycket på varför vi helt plötsligt blev gravida av oss själva efter så lång tids försök, 1 misslyckad IVF etc. Men så var det ju mitt i sommaren när det var sol och lediga dagar. Jag hade inte en tanke på att bli gravid just då, hade gett upp hoppet lite om att vi skulle kunna bli det av oss själva. Men så helt plötsligt hände det.

Kan det vara så att ens mindset styr mer än vad man är medveten om? Att orsaken till att jag blev gravid just då var att jag fokuserade på allt annat än det? I så fall, kommer det påverka våra chanser nu när det är det enda jag kan tänka på?

Kommentarer

  1. Jag vill bara skicka en kram ��. Jag läser din blogg efter att ha genomgått tre missfall och är nu gravid i v 13+5 och fick liksom du när jag var på TUL beskedet att nackspalten är avvikande bred. Förstår verkligen dina känslor kring ett efterlängtat barn och ovissheten kring vad det innebär att den är bred och allt runtomkring. Jag har tid först om ca 1,5 vecka för en ny undersökning och göra fostervattensprov. Det känns som en evig väntan på att få veta vad som väntar oss framöver. Känslomässigt kaos. Jag önskar er all lycka till med nästa graviditet och hoppas att det ska lyckas snart för er! Varma kramar Fredrika

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack snälla du. hur gick det med fostervattensprovet? håller alla tummar att det gick bra <3 kram till dig!

      Radera
  2. Den som läser detta vittnesbörd idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt att jag har äktenskap i sex år nu med ingen barn som läkaren sa att jag har ett lågt antal spermier så min fru ber om skilsmässa, hon var sjuk och trött på att ha varit med mig jag försökte allt mitt bästa men ingenting fungerade jag trodde att jag inte skulle träffa henne igen förrän jag träffade en gammal vän av mig som berättade om en trollkarl som heter Dr. Igbinovia, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig att min fru skulle återvända till mig inom tre dagar om jag bara var redo att betala de skatter som jag samarbetar med honom i bara en dag och han förberedde ett älskande och medicin för mig och den sista Han sa till mig att min fru kommer tillbaka. väldigt lustigt på morgonen kom min fru gråtande och bad om förlåtelse och sa att det var djävulernas arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag kunde inte föreställa mig det, men så snart jag var färdig med att skriva, två månader senare fru blev gravid det var som ett mirakel så håll inte din skam han gjorde det för mig och jag tror att han också kan göra det åt dig. Om du behöver hans hjälp kan du kontakta hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com WhatsApp eller Viber eller ringa honom nu: +2349071864129 Dr.Igbinovia behandlar också: Infertilitet, HIV / AIDS, HERPES 1/2, CANCER, Hepatit B, Om du vill bli gravid

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Krossade förhoppningar... IGEN... är barn inte menat för oss?

Vårt barn kommer inte att överleva...

När livet stannat av